joi, 14 iulie 2016

Puşcăriaşi şi pârnăiaşi români continuaţi greva!


 
          Pârnăiaşii s-au supărat. Vor condiţii. Sunt cu ei. Îi susţin. Păi ce? Intri la zdup să te streseze toţi fraierii? Nici în pârnaie nu mai poţi sta liniştit. Interlopul este un om sensibil. Are nevoie de linişte. De condiţii. Trebuie să mediteze. În linişte. Puneţi-vă în locul lor. Nu ai nevoie să-ţi cânte Lae Limbă Lipicioasă la ureche manele. Beat rangă! Sau mangă. Cu o halenă de nu poţi sta nici pe coridoare. Nu! Este nevoie de aparate. Moderne. Plus TV. Păi ce? Îi trimiţi pe ăştia la culcare ca pe copii mici? La unşpe stingerea TV-ului? Gata TV-ul BĂĂĂĂĂĂĂĂ… De nu intraţi sforăind în camere nu mai primiţi ciocolată şi dulciuri mâine.  Parcă-l văd cu lacrimi în ochi pe ditamai anabolizantu’, tatuat pe frunte cu un sugestiv rup picioare la comandă! Sunaţi la telefon… Pentru mâini sunaţi cu încredere la…  Sunt multe de schimbat. Duşurile trebuie înlocuite cu jacuzzi. Trebuie intimitate. Ce duşuri comune?!? Cade săpunu… adio rozetă, bine aţi venit hemoroizi! Toată ziulica stă apoi jupânu pe WC. Pentru o clipă de tandreţe. Nu-i treabă. Lipsa mare te omoară. Ca-n bancu ăla cu puşcăriaşi: Gardianul: Am două veşti una bună şi una rea… Deţinuţii: Zi-o p’aia rea…  Gardianu: Veţi mâca căcat… Deţinuţii: Pfuai… Şi aia bună? Gardianul: Din belşug…

          Supraaglomerarea  poate fi evitată prin transferul la un hotel. Sau chiar pensiuni. Cu condiţii europene. Cu drepturile omului. Nu-i ca pe vremuri când îi băgau gardienii câte 200 într-o dubă de zece. Urlau hoţii: Nu mai e loc măăăăăăăăăăăă... Ne omorâţi... Strânge burta râtane! i se răspundea nepoliticos. Vremuri de tristă amintire. Cred că pentru un sejur ar fi bine să fie pe acolo vreo câteva cadâne. S-au săturat şi deţinuţiii de alde Gigi Dulceaţă, Mitru Vino’ncoa sau Florea Păsărică. Muierile de prin pârnaie sunt şi figurante. Au mulţi admiratori. Vine unul ca Borcea… şi nu mai ai loc la alde doctoriţele de pe acolo. Doar la bărbaţi. La femei cu mustaţă. Oricum propun să fie doi într-o cameră. Pardon! Apartament. Să poată să facă orgii în linişte cu domnişorul coleg. În fine! Vremuri triste. Puşcăriile sunt în urma hotelurilor. Nu-i bine… Başca că la mititica este plin de judecători, poliţişti, doctori, directori, profesori etc. Oameni subţiri. Repere morale. Unde naiba mai scriu ăştia cărţi?  

          Administrația Naționale a Penitenciarelor zice că din 45 de puşcării doar în vreo opt s-a umflat ovăzul în deţinuţi. Ceilalţi au mâncat cartofi şi clătite. Stau deocamdată şi rumegă. Îi aştept şi pe ei să se trezească. Deşteptaţi-vă preacuvioşilor: Auzi: Principalele aspecte semnalate de către deținuți vizează îmbunătățirea condițiilor de detenție, precum: supraaglomerare, participarea la activități lucrative și educative, programul tv, serviciile medicale, micșorarea cuantumului pedepsei cu închisoarea şi termenele stabilite de comisia pentru liberare condiţionată. Emoţionante revendicări. Cine altul credeţi că putea să-i susţină pe preacinstiţii prenefericiţi? Aţi ghicit! Miron Cozma. La o tembeleviziune. De știri. Vorbea ca un docent. Omu a stat şi el pe la ţucuhaus. Normal că intervine. Dacă nu el, cine altul? El... Floarea României. Luceafărul din văzduh. Huila huilei. Ahhhh… Miroane… Piroane să-ţi bată-n cap ăştia şi eu tot te consider erou. Nu un dihor comunist. Sau niscaiva borâtură. Acră şi mirositoare. Eşti justiţiar. Poporul te adoră. Ai făcut dreptate. Precum un erou între eroi ai coborât din raiul mineriesc cu intelectualii tăi şi i-ai spart pe golanii ăia. Le-ai dat papara. Pentru asta te-au legat în lanţuri. Ţi-au legat o bilă mare de testicule şi ai intrat la apă. Dar a fost distractiv.


           Nerecunoscători românii ăştia. Te cred paranoic. Şi mi-e tot îmi trece prin cap gându ăsta. Dar mă purific. Mă biciuesc cu 97 de lovituri de bici/gând înticăloşit. Dacă vrei ţi le dau şi ţie. Cu plăcere. Pârnăiaşii îţi mulţumesc. Pentru ajutorul ortăcesc. Veghează Piroane… Pardon! Miroane. Voi ăştialalţii: omu’ nu este aşa prost cum pare. Nu-i idiot cum crede lumea. E un excelent creştin. Nu un excelent cretin. E valoros. Modest, a recunoscut că este „membru al Societatății Internaţionale pentru Drepturile Omului”. Beton. O fi ONG-ul rudelor. Poate a lu’ mă-sa. Nu contează. Deţinuţii merită atenţie. Când se ajunge la condiţii de cinci stele, vin şi eu. Pregătiţi-mi cameră. Şi un pat cu vedere la mare. La plajă la Mamaia. Atenţie: dacă nu am Mercedes la scară… nu vin. Era să uit de elicopter. Pentru mine fraţi părnăiaşi, continuaţi lupta!


3 comentarii:

  1. Si ca tot veni vorba, dreptul la siguranta si la viata ai celor pe care i-au talharit la ceas de seara cum ramane?
    Ca nu au ajuns acolo de baieti buni ce au fost.
    Eu daca nu merg la munca nu-mi permit sa achit factura la curent sa ma uit la TV, sa cumpar mancare... etc.
    Ei au toate astea gratis, fara sa munceasca

    RăspundețiȘtergere