vineri, 3 iunie 2016

Suedezii luptă pentru legalizarea necrofiliei şi a incestului şi noi îl înjurăm de mama focului pe eroul deputat Cernea cu căsătoriile gay



     Avem un subiect la modă. Căsătoriile gay. Avem şi o trompetă a homosexualilor. Este vorba despre deputatul Remus Cernea. Om deschis la scăfârlie… Open mind, cum zice turcu’. Te rupe în două cu înţelepciunea. Filosof. Vorbeste asa bine despre drepturi că îţi faci cruce cu toate picioarele. Ne zice despre democraţie. Despre homofobie. Despre toleranţă. Zice că ăştia care se opun mariajului dintre Ion şi Ianoş sau dintre Lenuţa şi Ribana sunt precum rasiştii. Ca antifeminiştii care trimiteau muierile doar la cratiţă pe vremuri. Heterosexualii ăştia fanatici ar fi precum comuniştii, musulmanii şi naziştii. Nu respectă diversitatea, drepturile egale, valorile democratice. Doar nenorociţii de fundamentalisti se opun dragostei. Deputatul m-a băgat în dilemă mai abitir decât l-am băgat eu la origini. Păi ce eu sunt hitlerist? Comunist? Musulman? Gata. Mă pocăiesc. Devin un om nou. De azi sunt mai democrat ca anticul grec Dracon. Nici o legătură cu dracu' de Satana. Nu-l băgăm pe Nichipercea în ecuaţie. Sfântul Remus Cernea m-a convins. Pentru mine, începând de azi, când zic Ion plus Gheorghe egal love mă gândesc la proaspăt căsătoriţi. Nu vreau un love în păcat. Porumbei trebuie să-şi pună pirostiile. Femeia cu barbă şi bărbatul fără testicule trebuiesc cununaţi în biserică. Parcă-l aud şi eu pe preot: Se cunună robul lui Dumnezeu Ion cu robul lui Dumnezeu Ianoş…. Intenţionat am băgat un român şi un ungur. Să terminăm cu rasismele. Etnia nu trebuie să constituie un impediment între unirea dintre alde Gicu şi Atila. Iubirea contează.

        Cernea dragă… cred că eşti cea mai măreaţă personalitate românească. De o inteligenţă rară. Floare a României. Stâlp al democraţiei. Curcubitacee elevată. Eu nu cred o iotă când alţi te fac idiot. Sau cretin. Ahhhh… cât îmi sunt de urâte unele dobitoace… Nu-i vorba de tine Remuse. Tu eşti un geniu. Bă fraţilor! Terminaţi. Nu mai daţi cu rahat în om. Ce treabă aveţi dacă-i pe invers marţea şi vinerea? Poate fi şi femeie pentru bărbaţi. Treaba lui. În definitiv Sodoma şi Gomora pot fi locuibile. Degeaba afurisiţi. Nu se prind mârâielile voastre. Omul este ateu. Practic este un vizionar. Aştia cu rozetele ferfeniţă şi-au găsit un iubăreţ care să le apere cauza. Oricum personal mă declar drept un tip tolerant. Fără glumă. Chiar cunosc homosexuali care sunt oameni valoroşi. Pe care mă pot baza ca prieteni. Totul se rezumă la păstrarea aparenţelor. Dacă nu se uită aşaaaaaaa… visător, galeş, plin de romantism şi poezie la mine… nu am treabă. Să nu îmi pună gând rău. Să nu râvnească la nurii subsemnatului. Fără giumbuşlucuri şi fără de tras din ochi precum o cocotă şi eşti prietenul meu. Că nu am treabă ce face omu’ în spaţiul intim. Are cine să-l judece… Revenim la ale noastre. Cernea deputatul prin lupta sa m-a făcut şi mai tolerant. M-a schimbat. Mă pregătesc deja de năşit gay.  O să joc la nuntă.

       Lupta eroică a lu’ Cernea nu trebuie să se oprească aici. Omul s-a prins că se aseamănă cu Martin Luther King şi cu alţi luptători pentru drepturi civile. Este un erou. Statuile lui o să împânzească ţara. Cine-s ăia trei milioane de români care au semnat modificarea constituţiei? Mulţi şi proşti sau proşti dar mulţi? Vom vedea. Bine… şi eu am semnat, dar la presiunea nevestei care m-a ameninţat cu bătaia. Mărturisesc. Ce vreţi? Aţi fi vrut să imi spargă nasul? Am o scuză serioasă. Dar voi restul? Nu cred că toţi aţi fost ameninţaţi de mame, soacre, neveste etc. Aţi semnat pentru că nu vă pricepeţi la istorie. Nu ştiţi care-i treaba cu evoluţia. Cernea tată, nu te lăsa. Continuă. Du-te mai departe. Nu fii prost. Nu te opri. În Olanda pedofilii au partid politic. Partidul Iubirii Frățești, Libertății și Diversității avea ca prioritate legalizarea relațiilor sexuale cu minori. Ăştia da occidentali şi europeni. Ei sunt modelele tale. Cere şi asta în parlament. În numele toleranţei. Şi al democraţiei. Uite alta: aripa tânără a principalului partid liberal din Suedia Folkpartiet liberalerna, adică Partidul Liberal al Poporului, a anunțat că face un pas înainte. A cerut legalizarea incestului și a necrofiliei. Mici şi neliniştiţi. 

         Îţi dai seama? Ce bine ar fi să îţi iasă asta. Când zice vreunu către tine să îţi bagi tot felul de chestii în mă-ta o iei ca un îndemn la însurătoare. Înjurătura devine sinonimă cu E timpul să te însori Remus! Nu mai trebuie să sari gardul prin vecini. Te faci Remuse şogor cu tac’tu. Nici invectivele despre morţi nu mai stau în picioare. F… morţii mă-ti ar însemna un îndemn la dragoste. Ar suna bine: Se însoară Remus cu cadavrul Rozaliei… naşi sunt Ion cu răposatul Gheorghe… poţi săruta cea mai rămas din dinţi miresei… Mireasa perfectă. Nu te mai freacă la cap, tace din gură, nu bea, nu mânâncă, nu consumă… Ai trăi bine cu un cadavru. Pe de altă parte şi dacă nu vrei să te însori tot eşti în avantaj. Ai poftă de hârjoană iei hârleţul şi mergi la cimitir. Daca ai bani, mergi la morgă şi dai şi tu la paznic un ciubuc. Morţii au nevoie şi ei săracii de afecţiune. Morga ar deveni bordel. La petreceri ar fi veselie: Hai bă că-i bun de însurătoare. Uite ce bine arată în cosciug! Babele ar avea de lucru la priveghi să aranjeze o nuntă. Deci toată lumea ar fi fericită. Cam asta este. Nu ceda şi luptă în continuare. Ai multe obiective.

6 comentarii:

  1. Ce m-a bufnit rasul :))
    Ai perfecta dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare mi-aș dori să nu aveți dreptate, dar nu este așa... Lumea asta a luat-o razna, cu acceptul nostru și cu sprijinul politicienilor de doi bani! Să fii cretin e cerință obligatorie ca să ajungi politician?

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer, eu nu sunt impotriva legalizarii casatoriilor gay. mie mi se pare perfect normal ca fiecare sa iubeasca pe cine vrea. dar treaba cu necrofilia... well, ce sa-i faci, tara arde si baba se piaptana. mai bine si-ar vedea toti de treaba. dar suntem un popor de pareristi. pana nu cerem noi ceva...care ni se pare noua ca e esential, tot degeaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa fac... ma pieptan si eu. Cu spor. Mai am par. Peste una sau doua generatii probabil o sa ni se para mult mai multe lucruri normale. Imi asum obtuzitatea...

      Ștergere